• Skip to main content

Sărbători Creștine 2025

Calendar Ortodox 2025, Sărbători, Rețete de post, Retete cu peste, Mancare de post, Sfinți, Zile libere, Randuieli bisericesti

  • Calendar Ortodox
    • Zile de post și posturi
    • Pascalia – când este Paștele ?
    • Nu se fac nunți
    • Zile și sărbători legale în care nu se lucrează
  • Sfinți
  • Sărbători
  • Posturi
    • Zile de post și posturi
  • Datini, tradiții, obiceiuri
  • Rețete de post
  • Rețete cu pește
  • Rețete de sărbătoare
Ești aici: Acasă / Rețete de post / Sos alb (rantas)

Sos alb (rantas)

Iata si modul in care se pregateste rantasul. Usor de facut, extrem de util in bucatarie. Spor!

Cantitate: 200 g / Timp total: 20 min

Ingrediente:
1 ceasca de ulei, 1 lingura de faina, 1 ceasca de apa, piper

Metoda de preparare:
Faina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cate putin apa, amestecandu-se mereu, sa nu iasa cocoloase. Se lasa la foc mic pana se ingroasa. Se potriveste de sare si piper.

Alte articole interesante:

Default ThumbnailMusaca de paste cu ciuperci Default ThumbnailSos vinegretă Default ThumbnailMaioneza de post din pufuleti Default ThumbnailCartofi înăbușiți cu cimbru

Din categoria: Rețete de post

Reader Interactions

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Calendar Ortodox
  • Sfinți
  • Sărbători
  • Posturi
  • Datini, tradiții, obiceiuri
  • Rețete de post
  • Rețete cu pește
  • Rețete de sărbătoare

Copyright © 2025 · SarbatoriCrestine.ro