O reteta foarte simpla, pe care va invit cu tot dragul sa o incercati. Pofta buna!
Cantitate: 750-800 g / Porții: 2
Timp pregătire: 30 min / Timp total: 60 min
Ingrediente:
1 lingura ulei, 400 gr piept de curcan fara pielita si os, 200 gr smantana, 2 lingurite mustar clasic, 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe intregi de mustar), 2 lingurite tarhon uscat maruntit, sare, piper.
Metoda de preparare:
Incalzeste cuptorul la 200 grade C. Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura de ulei. Adauga pieptul de curcan si prajeste-l pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor apoi scoate-l si pune-l deoparte.
Adauga in tigaie restul ingredienteleor si amesteca. Lasa sosul sa dea intr-un clocot apoi adauga pieptul de curcan prajit, amestecand pentru a-l acoperi cu sos. Asezoneaza dupa gust apoi pune tigaia in cuptor si lasa pieptul de curcan sa se coaca aprox. 20 minute pana cand s-a patruns bine.
Serveste preparatul cu orez fiert si pastai verzi.
Lasă un răspuns