Acest preparat se poate gati atat vara, cand legumele sunt proaspete, cat si toamna sau in perioadele de post. Incercati cu incredere!
Cantitate: 1100-1200g / Porții: 4-6 portii
Timp pregătire: 15 min / Timp total: 55 min
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 3 cepe
- 100 gr mazare
- 100 gr fasole verde
- un morcov
- un mar
- 2 castraveti murati
- 4-5 linguri de bulion
- 4 linguri de ulei
- 2-3 catei de usturoi
- foi de dafin
- o legatura de marar si una de patrunjel
- sare si piper
Metoda de preparare:
Ceapa si morcovul, curatati si dati pe razatoare, se calesc in ulei incins.
Se adauga celelalte ingrediente taiate marunt sise fierb impreuna 30 de minute. Se adauga bulionul, usturoiul taiat felii, foile de dafin, sarea si piperul si se dau la cuptor.
Dupa ce a scazut, se scoate din cuptor si se presara verdeata tocata marunt.
Lasă un răspuns