• Skip to main content

Sărbători Creștine 2025

Calendar Ortodox 2025, Sărbători, Rețete de post, Retete cu peste, Mancare de post, Sfinți, Zile libere, Randuieli bisericesti

  • Calendar Ortodox
    • Zile de post și posturi
    • Pascalia – când este Paștele ?
    • Nu se fac nunți
    • Zile și sărbători legale în care nu se lucrează
  • Sfinți
  • Sărbători
  • Posturi
    • Zile de post și posturi
  • Datini, tradiții, obiceiuri
  • Rețete de post
  • Rețete cu pește
  • Rețete de sărbătoare
Ești aici: Acasă / Rețete de post / Ghiveci de post

Ghiveci de post

Ghiveciul este de obicei o mancare delicioasa, usor de preparat, rapida si economica, care te ajuta sa scapi de toate legumele din frigider care de altfel risca sa se strice.

Cantitate: 1200 g / Porții: 4–6 portii
Timp pregătire: 15 min / Timp total: 45 min

Ingrediente:

4 cartofi, 3 cepe, 80 gr mazare, 80 gr fasole, 2 morcovi, 1 castravete murat, 100 ml suc de rosii, 100 ml ulei, 1 capatana de usturoi, sare, piper, foi de dafin, marar, patrunjel verde

Metoda de preparare:

Se calesc in ulei ceapa si morcovul rondele. Se sting cu 1 litru de apa. Se adauga restul legumelor taiate si se fierb impreuna 30 de minute. Se potriveste de sare, se adauga usturoiul taiat rondele, dafinul. Cand a scazut suficient este gata.

Se serveste cu verdeata deasupra.

Alte articole interesante:

Default ThumbnailGhiveci calugaresc Default ThumbnailGhiveci catalan Fasole batuta cu maioneza de post Default ThumbnailMaioneza de post din pufuleti

Din categoria: Rețete de post

Reader Interactions

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Calendar Ortodox
  • Sfinți
  • Sărbători
  • Posturi
  • Datini, tradiții, obiceiuri
  • Rețete de post
  • Rețete cu pește
  • Rețete de sărbătoare

Copyright © 2025 · SarbatoriCrestine.ro