Ghiveciul este de obicei o mancare delicioasa, usor de preparat, rapida si economica, care te ajuta sa scapi de toate legumele din frigider care de altfel risca sa se strice.
Cantitate: 1200 g / Porții: 4–6 portii
Timp pregătire: 15 min / Timp total: 45 min
Ingrediente:
4 cartofi, 3 cepe, 80 gr mazare, 80 gr fasole, 2 morcovi, 1 castravete murat, 100 ml suc de rosii, 100 ml ulei, 1 capatana de usturoi, sare, piper, foi de dafin, marar, patrunjel verde
Metoda de preparare:
Se calesc in ulei ceapa si morcovul rondele. Se sting cu 1 litru de apa. Se adauga restul legumelor taiate si se fierb impreuna 30 de minute. Se potriveste de sare, se adauga usturoiul taiat rondele, dafinul. Cand a scazut suficient este gata.
Se serveste cu verdeata deasupra.
Lasă un răspuns