Poate ca te-ai saturat de mancarea de spanac din copilarie si vrei sa incerci ceva nou cu acest ingredient atat de versatil.
Cantitate: 1500 g / Porții: 4-8 portii
Timp pregătire: 15 min / Timp total: 60 min
Ingrediente:
1 kg de spanac, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 2 cartofi, 2 catei de usturoi, 3 linguri de ulei, sare
Metoda de preparare:
Morcovul, patrunjelul si ceapa se curata, se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se strecoara. Spanacul se spala in mai multe ape, se taie marunt si se pune la fiert in supa strecurata, impreuna cu cartofii taiati cubulete. Se lasa la fiert 15-20 de minute, apoi se adauga usturoiul taiat marunt, uleiul si se potriveste de sare. Se poate acri cu zeama de lamaie.
Se serveste cu crutoane.
Lasă un răspuns