Aceste chiftele de post cu ciuperci si cartofi sunt reteta de felul doi perfecta pentru o masa de post. Extrem de usor de facut si nu necesita nici foarte multe ingrediente. Incercati cu incredere!
Cantitate: 800 g / 6-8 portii
Timp pregătire: 25 min / Timp total: 45 min
Ingrediente:
o cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, o legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri faina
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapa tocata se caleste putin. Cartofii fierti se scurg, se dau prin razatoare si se amesteca cu orezul fiert, ceapa calita, patrunjelul tocat si ciupercile date prin masina de tocat. Se pune boia, sare si piper. Din compozitia rezultata se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Lasă un răspuns