Fasolea si morcovul merg de minune impreuna. Daca mai sunt si facuti in cuptor, se transforma intr-o reteta absolut delicioasa.
Cantitate: 900 grame / Porții: 3
Timp total: 50 minute
Ingrediente:
2 morcovi, jumatate kg de fasole alba, 3 cepe, 1 ardei gras, 2 lingurițe boia dulce, 3 catei de usturoi, ulei, patrunjel tocat, sare, piper
Metoda de preparare:
Se spala fasolea si se pune la fiert. Dupa ce a dat de mai multe ori in clocot, se arunca apa si se pune fasolea in apa proaspata cu sare. Se adauga ceapa taiata fin si ardeiul fasii. Morcovii se curata, se taie rondele fine si se rumenesc in ulei incins. Se adauga usturoiul zdrobit, boia, sare, piper si patrunjel tocat. Fasolea fiarta se pune impreuna cu compozitia intr-un vas si se da 15 minute la cuptor.
Lasă un răspuns