• Skip to main content

Sărbători Creștine 2025

Calendar Ortodox 2025, Sărbători, Rețete de post, Retete cu peste, Mancare de post, Sfinți, Zile libere, Randuieli bisericesti

  • Calendar Ortodox
    • Zile de post și posturi
    • Pascalia – când este Paștele ?
    • Nu se fac nunți
    • Zile și sărbători legale în care nu se lucrează
  • Sfinți
  • Sărbători
  • Posturi
    • Zile de post și posturi
  • Datini, tradiții, obiceiuri
  • Rețete de post
  • Rețete cu pește
  • Rețete de sărbătoare
Ești aici: Acasă / Rețete de sărbătoare / Dovlecei înăbușiți

Dovlecei înăbușiți

Durata: 20 min
Complexitate: Redusa
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, 2 dovlecei cruzi, 100g cascaval, 4 catei de usturoi, 1 legatura marar, sare si piper dupa gust, ulei.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie in cuburi si se pune la prajit in ulei incins. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca pentru a se rumeni carnea. Dovleceii se taie in felii mari si groase cu tot cu coaja si se pun la prajit.

Dupa ce s-au prajit se pun peste carne, unde se adauga apa si se lasa la fiert. Apoi se pune usturoiul taiat, mararul tocat, sare si piper. Se scoate pe o farfurie si se pune cascavalul ras.

Alte articole interesante:

Default ThumbnailMâncărică de dovlecei Default ThumbnailCiorbă de dovlecei Default ThumbnailCartofi înăbușiți cu cimbru Default ThumbnailPiept de curcan cu sos cu muștar și tarhon

Din categoria: Rețete de sărbătoare

Reader Interactions

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Calendar Ortodox
  • Sfinți
  • Sărbători
  • Posturi
  • Datini, tradiții, obiceiuri
  • Rețete de post
  • Rețete cu pește
  • Rețete de sărbătoare

Copyright © 2025 · SarbatoriCrestine.ro